Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
oplossingen
Thuis

Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited Fabrieksreis

China Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited certificaten
China Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited certificaten
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Gihug (Shanghai) Investment Holdings Limited, vroeger Gihug New Material Technology Ltd., die met een geregistreerd kapitaal van 50.000.000 RMB en het gedeponeerde handelsmerk „GIHUG“ is, specialiseerde zich hoofdzakelijk in zich het onderzoeken & het ontwikkelen, productie en verkoop van pvc-additieven. Wij zijn nu een belangrijke fabrikant en een leverancier van pvc-Stabilisator, Smeermiddel, Regelgever, Acrylverwerkingssteunen, Acryl en MBS-Effectbepalingen, Masterbatch, en andere plastic additieven.

  Deze producten worden wijd gebruikt in pvc-schuimraad (Celuka-kabinetsraad, adverterende raad, decoratieve panelen, de bouwmalplaatjes), Diverse soorten pvc-profielen (venster & deur), pvc-vloeren, pijpen, pijpmontage, pvc-schuimbladen, houten-plastic samenstellingen, Transparante pvc-films, bladen, enz.


  Wij hebben een sterke technische sterkte met het gespecialiseerde hoge laboratorium van polymeermaterialen en productie proefbasis. Wij hebben rond 200 werknemers, die geëngageerd zijn om reeds lang gevestigde reputatie te handhaven door aan de bouw en de plastic industrie, de nieuwe additieven en de innovatieve oplossingen te brengen. Wij bezitten ook een sterk technisch team van de naverkoopdienst, dat meer dan 10 jaar de rijke plastic van de de industrieproductie (in het bijzonder in de Productie van de Schuimraad) ervarings, en reactie uw productieprobleem snel kunnen. Onze verplichting moet de hoogste niveaus van voortreffelijkheid in productkwaliteit, productiviteit, en klantentevredenheid handhaven.
  Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited fabriek productielijn 0

  Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited fabriek productielijn 1Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited fabriek productielijn 2Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited fabriek productielijn 3Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited fabriek productielijn 4

Contactgegevens
Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited

Contactpersoon: Mr. Ricky

Tel.: 008615055172920

Fax: 86-21-3980-1263

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)