Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
nieuws
oplossingen
Thuis Nieuws

De perfecte Combinatie van GIHUG Geoxydeerde Polyethyleenwas en Weg die Verf merken

China Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited certificaten
China Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
De perfecte Combinatie van GIHUG Geoxydeerde Polyethyleenwas en Weg die Verf merken
Laatste bedrijfsnieuws over De perfecte Combinatie van GIHUG Geoxydeerde Polyethyleenwas en Weg die Verf merken

De perfecte Combinatie van GIHUG Geoxydeerde Polyethyleenwas en Weg die Verf merken


De geoxydeerde polyethyleenwas wordt gebruikt als hulpmateriaal voor weg merkend verven om de prestaties van bestrating aan te passen merkend verven. Het heeft hoog smeltpunt, hoge hardheid, geen het barsten, geen as, schuringsweerstand en krasweerstand. Verkort de non-stick tijd van weg merkend verf, verbeter de vloeibaarheid van het voertuig, en vorm een anti-fouling laag op de oppervlakte nadat de deklaag hard wordt gemaakt, houden de schone kleur van de het merken lijn, en de geoxydeerde het productstromen van de polyethyleenwas zeer goed, die de hardheid, de adhesie, de vlekweerstand, de samenpersende sterkte en de antislipcapaciteit van de weg kunnen verbeteren merkend verf.

laatste bedrijfsnieuws over De perfecte Combinatie van GIHUG Geoxydeerde Polyethyleenwas en Weg die Verf merken 0

GIHUG geoxydeerde polyethyleenwas t-4017 wordt hoofdzakelijk gebruikt in hete smeltingsweg merkend verf, die de volgende kenmerken heeft:

 • (1) het hoge zacht wordende punt kan de hittebestendigheid van weg verbeteren merkend verf; de lage viscositeit, kan nivellerende, goede stroomprestaties aanpassen en verbeteren, gemakkelijk om bouwefficiency te construeren en te verbeteren.
 • (2) slijtageweerstand, krasweerstand, en anti-kras: De was wordt verdeeld in de deklaagfilm om de deklaagfilm te beschermen, krassen, krassen te verhinderen, en schuringsweerstand te verstrekken.
 • (3) controleer de wrijvingcoëfficiënt: Wegens zijn lage wrijvingcoëfficiënt om uitstekende misstap van de deklaagfilm te verstrekken, en tegelijkertijd, heeft het een speciale zijde zachte aanraking toe te schrijven aan verschillende soorten was.
 • (4) Chemische weerstand: wegens de stabiliteit van de was kan de deklaagfilm betere waterweerstand, zoute nevelweerstand en andere eigenschappen geven.
 • (5) het verhinderen van het plakken: het vermijden van het fenomeen dat het met een laag bedekte voorwerp of het drukwerk kleverige achter en een bouw hebben.
 • (6) de Controle polijst: selecteer het aangewezen model, afhankelijk van de hoeveelheid toevoeging, is er verschillend matwerk en het polijsten het effect, het driedimensionele gevoel is goed.
 • (7) verhinder de harde storting van hulpmaterialen zoals kiezelzuur en verhoog de opslagstabiliteit van de deklaag.
 • (8) het wordt vooral geadviseerd voor de oscillerende weg van het lijnpaard merkend verf, die goed nat makend en verspreidend effect op titaandioxidepoeder heeft.

laatste bedrijfsnieuws over De perfecte Combinatie van GIHUG Geoxydeerde Polyethyleenwas en Weg die Verf merken 1

Dit product is geweven verpakt, 25 kg/zak, die tegen licht wordt beschermd en de vochtigheid, wordt het geadviseerd om 1% -2% toe te voegen.


Bovendien zal de toevoeging van GIHUG geoxydeerde polyethyleenwas aan de weg die verfformulering merken niet de originele prestaties van het product beïnvloeden. Aangezien het zeggen „een mooi ding aan een tegenover elkaar stellend mooi ding“ toevoegt en „een tijger met toegevoegde vleugels“ ben, is de PE was dat „mooie ding“ en „vleugels“.

 

Gelieve te gebruiken WeChat om deze QR-code af te tasten, onze openbare rekening van WeChat toe te voegen en te volgen.

laatste bedrijfsnieuws over De perfecte Combinatie van GIHUG Geoxydeerde Polyethyleenwas en Weg die Verf merken 2

 

Bartijd : 2019-08-05 14:34:27 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Gihug(Shanghai)Investment Holdings Limited

Contactpersoon: Mr. Ricky

Tel.: 008615055172920

Fax: 86-21-3980-1263

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)